drpciv, chestionare auto online , mediu de invatare online , chestionare auto drpciv 2013 categoria b, c, c+e, testare examen online , chestionare

Ce sunt chestionarele auto si la ce ajuta ele

Toti cursantii scolilor de soferi trebuie sa completeze chestionare auto in timpul pregatirii teoretice, acestea avand un rol foarte important in obtinerea permisului de conducere, indiferent de categoria pentru care se sustine examenul. Cu toate acestea, alegerea setului de chestionare auto corecte in defavoarea unor chestionare care contin greseli va face cu siguranta diferenta intre obtinerea calificativului admis de la prima examinare sau picarea examenului.

Recomandarea unanima a instructorilor scolilor de soferi dar si a examinatorilor este folosirea chestionarelor auto DRPCIV online in timpul pregatirii in particular, pregatirea in cadrul cursurilor teoretice din scolile de soferi fiind insuficienta pentru a trece examenul fara emotii. De ce aceste chestionare? Raspunsul este simplu: sunt chestionarele oficiale, nu contin greseli, sunt actualizate ori de cate ori apar modificari ale Codului Rutier si contin exact aceleasi intrebari care sunt folosite in timpul examenelor, singura diferenta fiind ordinea de afisare a acestora.

Mult succes atat la sala cat si la oras !

Ce sunt chestionarele auto DRPCIV

Aceste chestionare reprezinta setul de intrebari in care este cuprinsa aproape toata informatia necesara circulatiei in siguranta pe drumurile publice. Chestionarele DRPCIV sunt concepute de catre experti in circulatie rutiera, care cunosc Codul Rutier si toate modificarile aduse acestuia, ele fiind realizate astfel incat sa ridice nivelul de pregatire teoretica al celor ce doresc obtinerea permisului de conducere.

In plus, aceste teste auto sunt dedicate si soferilor experimentati, cu ani multi la volanul masinii, care vor sa isi testeze nivelul actual de cunostinte in legislatie rutiera.

Cum te ajuta chestionarele DRPCIV

Odata invatate prevederile Codului Rutier, este necesara verificarea nivelului de cunostinte acumulat, iar chestionarele DRPCIV online sunt cea mai sigura si rapida modalitate de a face acest lucru. Printre avantajele principale oferite de verificarea nivelului de pregatire cu ajutorul chestionarelor online se numara:

1. Verificarea informatiilor acumulate pana intr-un anumit punct - dupa fiecare etapa de invatare este indicat sa se completeze chestionare auto online, acestea reflectand in mod real gradul de pregatire. In acest fel se pot observa punctele slabe, iar persoana care se pregateste pentru examen poate relua invatarea concentrandu-se pe acestea.

2. Ajuta la invatarea aspectelor care nu au fost retinute direct din Codul Rutier - volumul mare de informatie din Codul Rutier este foarte greu de retinut, dar completarea unui numar cat mai mare de chestionare auto categoria B, C sau D ajuta la invatarea acestora datorita logicii pe care o au intrebarile din teste.

3. Simuleaza conditiile din timpul examenului oficial - un ultim dar foarte important avantaj oferit de chestionarele DRPCIV online este acela ca softul folosit este identic cu cel din timpul examenului, ajutand persoanele care il folosesc sa capete o rutina in completarea chestionarelor, dar si sa scape de o mare parte de stres.

Pagini: Contact - ANPC Copyright 2013 - Toate drepturile rezervate - www.e-drpciv.org